Степовий мед

Мед степового різнотрав’я має приємний та м’який смак, аромат квітуючого степу, що може змінюватися в залежності від домінуючого медоносу.  Колір – від світло-жовтого до світло коричневого.

Гарний як загальнозміцнюючий засіб, нейтралізує токсини, сприятливий для профілактики хвороб шкт. Рекомендовано для щоденного вживанняодин з найпопулярніших медів.

Поживна цінність та калорійність: 314 ккал у 100г меду: білки — 0,8г; вуглеводи — 74,8г
вітаміни: В1 — 0,01мг; В2 — 0,03 мг; РР — 0,20мг; С — 2,0 мг. 

ДСТУ 4497:2005,  гатунок вищий.

 

Ріпаковий мед

Ріпаковий мед — приємний та легкий на смак, Може злегка пахнути гірчицею.

Колір – білий з жовтуватим, або сірим відтінком.  Швидко кристалізується, масляний за консистенцією. 

Традиційний для лікування серця, зміцнює структуру гладких м’язів, сприяє правильній роботі серця. Виводить важкі метали з організму, зміцнює імунітет, стійкість до токсинів. Знімає втому і підвищує працездатність. Високий вміст глюкозистимулює розумову діяльність.Усуває ферментативну недостатність печінки та жовчних шляхів.

Поживна цінність та калорійність: 314 ккал у 100г меду: білки — 0,8г; вуглеводи — 74,8г
вітаміни: В1 — 0,01мг; В2 — 0,03 мг; РР — 0,20мг; С — 2,0 мг. 
ДСТУ 4497:2005,  гатунок вищий.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!